Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Γεγονος μαθησης 4 - Διδακτικη

     Μετατρεψτε τα youtube video σε mp3 !!!!
Ενα απο τα πιο ενοχλητικα προβληματα καθημερινοτητας που αντιμετωπιζω ειναι οτι για να ακουσω πολλα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια πρεπει να τα βρω στο youtube.Και δε λεω καλο το youtube και ευκολη ποηγηση αλλα δεν μπορεις να το κουβαλας μαζι σου!Και να μπορεις δεν μπορεις να κουβαλας και το router σου!!!Ετσι αποφασισα να το ψαξω για να δω τι μπορω να κανω για να μετατρεψω τα video σε mp3!Mετα απο αρκετα κλικ -πρεπει να ομολογησω - βρηκα την λυση!!Αν σας κινησα το ενδιαφερον ακολουθηστε και σεις τα παρακατω βηματα..:-)

1)Βρειτε και κατεβαστε(ειναι δωρεαν ) το youtube to mp3 converter.Eγω σας δινω ενα link αλλα μπορειτε να το κατεβασετε απο οπου θελετε.

2)Μετα απο επιτυχη εγκατασταση θα σας εμφανιστει το παραθυρο του προγραμματος.



3)Αφου επιλεξετε ενα video που θελετε για μετατροπη καντε copy το link του στο Input URLs.Το προγραμμα θα φορτωσει και το ονομα του αρχειου το οποιο μπορειτε φυσικα να μετονομασετε πατωντας tags απο οπου μπορειτε να εισαγετει και ονομα καλλιτεχνη αλλα και ονομα δισκου.


 
4)Το προγραμμα θα δημιουργησει ενα default φακελο για να αποθηκευει τα mp3 σας.Αν θελετε μπορειτε να τα αποθηκευσετε αλλου για να εχετε γρηγοροτερη προσβαση πατωντας browse και επιλεγοντας φακελο.


5)Στην κατηγορια Presets επιλεξτε τον τυπο του αρχειου που θελετε.Εγω επιλεγω το Mp3-Extreme Quality


6)Πατηστε Download για ολοκληρωση της διαδικασιας.

7)Θα βγει ενα μικροτερο παραθυρο οπου θα παρακολουθειτε την εξελιξη της μετατροπης. Με το περας πατηστε το κουμπι-φακελο και θα εμφανιστει το αρχειο σας...


Ελπιζω να σας αρεσει και να σας βολεψει οσο και μενα!!!!
Καλη διασκεδαση με πολλη μουσικη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου